Om MøbelNord

 

- MøbelNord.dk er skabt af passion for kvalitet og godt håndværk, vores store forkærlighed for design og boligindretning - gør at vi altid bestræber os efter at blive bedre og yde den bedste service overfor vores kunder!

HVEM ER VI?

Vi er onlineforhandler af møbler- boliginteriør & belysning til det moderne hjem. Vores belligenhed er centralt i Sjælland, hvor vi har lager, kontor og administrationen. Vi ønsker at skabe en onlineforretning med et unikt udvalg af produkter, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi tager udgangspunkt i det danske marked, og beskæftiger os med alt fra udvælgelse af de rigtige møbler af højeste kvalitet, til det afsluttende salg. 

HOS MøbelNord.dk FÅR DU ALTID

 • Kvalitets møbler
 • Konkurrencedygtige priser
 • God service
 • sikker handel og betaling via SSL forbindelse
 • Fuld returret i 14 dage
 • Hurtig levering (1-14 hverdage)

HER KAN DU GØRE EN GOD OG SIKKERHANDEL

Hos møbelnord.dk skal man kunne lave en god handel, og få meget for pengene. Det skal også være et trygt, og sikkert sted for vores kunder at handle. Derfor er vi også e-mærket, som er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køber beskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling. Vi samarbejder med flere danske fragt firmaer, alt sammen for at sikre dig den bedste levering. Du har altid 14 dages fuld returret når du handler på møbelnord.dk. Du kan altid kontakte vores kundeservice hvis du er i tvivl om møbelstørrelser, eller har  spørgsmål. 

MøbelNord.dk - ER E-MÆRKET

Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

  KUNDESERVICE

  Vi ønsker at skabe Danmarks bedste kundeservice for vores kunder, og vi er altid klar ved telefonen til at svare på spørgsmål og yde en god service. 

  Du kan kontakte os på tlf. +45 50 99 02 46 i tidsrummet 10.00 - 15.00 eller på mail, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.

  KONTAKT INFOMATIONER

  E-mail: dorota.mobelnord@gmail.com

  Telefon: +45 50 99 02 46

  Åben alle hverdage fra: 10.00 - 15.00

  MøbelNord.dk

  Adresse: Svanevænget 6

  Postnummer: 2100

  Juridisk navn: Faurskov

  CVR: 31464161

  Etableringsår: 2017

  Bank oplysninger: