Handelsbetingelser

SALGS- OG HANDELSBETINGELSER

MøbelNord administreres af Faurskov 

Svanevænget 6

2100 Kbh Ø

CVR nr. 31464161

Tlf: +45 50 99 02 46

Email: dorota.mobelnord@gmail.com

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på www.MøbelNord.dk til levering i Danmark.

For kunder fra udlandet bedes kontakte os ang. varelevering  og pris for fragt før bestilling.

Udstedt gavekort er gyldig 12 måneder fra udsteds dato.

KUNDESERVICE 

Vi ønsker , at skabe Danmarks bedste kundeservice for vores kunder, og vi er altid klar ved telefonen til , at svare på spørgsmål og yde en god service. 

Du kan kontakte os på tlf. +45 50 99 02 46 i tidsrummet 10.00

til 14.00 eller på e-mail.

E-mail henvendelser blive besvaret i løbet af 24 timer i hverdage.

VI ER E-MÆRKET - FOR DIN SKYLD

 

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

 

BESTILLING & BETALING

www.MøbelNord.dk er åben 24 timer i døgnet .

Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse.

For at handle på www.MøbelNord.dk skal du være fyldt 18 år  .
Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre eller værge.

Når du tegner et abonnement / betaler via kreditaftale , skal du indtaste din fødselsdato , så vi sikrer , at du er over 18 år.

Er du under 18 år , skal aftalen indgås af en forældre eller værge.

En aftale kan altid  let annulleres af en forældre eller værge , hvis det skulle vise sig , at den er blevet indgået af et barn eller person under 18 år.  

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill


Hos www.MøbelNord.dk kan der betales med:

  • VISA/Dankort
  • VISA
  • VISA Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • MobilePay
  • Viabill

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

Hvis du fortryder dit køb bortfalder aftalen med Viabill.

Der tages IKKE gebyr ved betaling på www.MøbelNord.dk. Beløbet hæves først når varen afsendes, hvis ikke andet er aftalt.

Gavekort købt www.MøbelNord.dk  kan anvendes på webshoppen.

Eventuelt ekstra betalinger for eksempel vil blive udregnet med det samme, så du derfor hurtigt kan se hvad den samlede beløb bliver. Og hvad det kræver at opnå gratis fragt, som vi tilbyder ved køb af over 899kr. 

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på:  eller telefon +45 50990246

i tidsrummet kl. 10.00-14.00

 

• Ja, hvis alle virksomhedsdata er korrekte, og I benytter en mail tilhørende virksomheden/institutionen/kommunen eller lignende.

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Ændringsforbehold

Møbelnord.dk forbeholder sig retten til at rette og tilpasse indhold på hjemmesiden, tilbudsmateriale samt i disse handelsbetingelser uden forudgående aftale med kunden.

FRAGT PRISER (DANMARK)-PRIVAT KUNDE

Mobelnord.dk tilbyder fri fragt til ordre over 899 DKK Ved levering til pakkeshop er prisen 45.- og ved privat pakkeomdeling er prisen 59.- Vi benytter GLS , Post Nord, Brink transport eller DSV  til omdeling af pakker/ levering af paller .  
Til special ordre, f.eks. plankeborde, sofaer og andre tunge møbler benytter vi eksterne fragt firmaer til håndtering og levering til kantsten .

Fragtfirmaer leverer l kun i hverdage mellem 8 til 15.00. Det kan tilføjes fx at man bliver ringet op 30 min før levering.

Der leveres kun til Danmark, og der leveres kun til brofaste øer. Ønsker du levering til en ikke-brofast ø bedes du kontakte os, vi tager et brotillæg på 795 kr. til levering der.

Du har også mulighed for selv at hente dine vare på vores adresse i Kbh Ø , du skal blot vælge (afhentning på adresse) når du bestiller din ordrer. Vi giver hurtig besked og aftaler afhentnings tidspunkt. Vi har åben fra 10-14  på alle hverdage. 

FRAGT PRISER (DANMARK)-ERHVER KUNDE

Ved erhvervskøb sendes pakken med omdeling til virksomheden, hvorfor Møbelnord.dk kræver betaling for dette.

Du får oplyst fragtpris efter henvendelse til vores kundeservice.

 

LEVERINGSTIDEN

I Danmark er typisk 3-7 hverdage, på enkelte leverandøre har vi op til 14 dages levering . Du kan se leveringstiden på produktsiden. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

Grundet Corona kan der være forlænget leveringstid på enkelte vare.

Hos MøbelNord bestræber vi os på en hurtig levering.

BESKADIGET VARE VED LEVERING?

Modtager du en pakke det har synlige tegn på skader under transport bedes du MODTAGER PAKKEN MED FORBEHOLD ELLER ALTERNATIVT ÅBNER PAKKEN MENS FRAGTFIRMAETS PERSONALE SER PÅ.

Hvis indholdet har taget skade opfordrer vi til at du afviser at modtage pakken.

Opdager du skaden efter modtagelse, opfordrer vi dig til at du kontakter os så hurtigt som muligt og gemmer al emballage. 

IKKE MODTAGET ORDREBEKRÆFTELSE?

Tjek først din spam indbakke, og hvis du stadigvæk ikke kan finde den, bedes du sende en mail til dorota.mobelnord@gmail.com med dit navn, adresse og telefonnummer.

14 Dage Fortrydelsesret-PRIVAT KUNDE

Når du handler online på www.MøbelNord.dk har du som forbruger 14 dages  fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder dit køb, og derefter 14 dage til at returnere vare(r) til os. Din returret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere varer bestilt i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt.
For at udøve fortrydelsesretten, bør du sende en utvetydig erklæring via e-mail: inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter  for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun få fragtomkostninger tilbage.

 

Hvis den originale emballage mangler, eller ikke er helt kan det  medføre en værdiforringelse af varen.

RETUR

Der gælder samme regler for erhverskøb B2B, som ved salg til privat kunder

Sende til denne adresse: 
MøbelNord
Danmark 
Tlf: +45 50 99 02 46
Email: dorota.mobelnord@gmail.com


Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken / varerne, indtil vi modtager den. 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Stole, borde, skænke, komoder, reoler, vitriner, sofaer, sofaborde, puffer, daybed, tv-borde, spejle, stumtjernere, skriveborde.

Udgifter til returnerering af disse vare forventes højst, at koste 500 kr.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen .

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, faktura eller anden dokumentation for dit køb. Beløbet overføres altid til samme betalingsmiddel som du har betalt for købet. 

Vi  tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

FORTRYDELSESRET VED KØB TIL ERHVERV

Der gælder samme regler for erhverskøb B2B, som ved salg til privat kunder. 

REKLAMATION - HVIS DER ER NOGET GALT MED PRODUKTET TIL PRIVAT KUNDE.

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelsreglerne. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du kan klage ved at kontakte os via e-mail til:  dorota.mobelnord@gmail.com Afhængigt af den konkrete situation, vil du modtage yderligere instruktioner. 

REKLAMATION - HVIS DER ER NOGET GALT MED PRODUKTET TIL ERHVER KUNDE.

Møbelnord  yder 1 års reklamationsret på alle køb. 

Produktet skal sendes til:

MøbelNord

Svanevænget 6

2100 Kbh Ø

Danmark

Tlf: +45 50 99 02 46
Email: dorota.mobelnord@gmail.com


Når du returnerer varen, bedes du samtidigt så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug venligst vores returseddel. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer behandlingstiden for klagen.


Hvis klagen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen tilbage til os. Ellers skal du afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger for returnering af varen efter undersøgelsen. Husk at varen altid skal være i god emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for pakken / varer op til vores modtagelse. Så behold postkvittering og tracking nummer.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.   

PERSONDATAPOLITIK  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. De samme oplysninger som du angiver os, Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Personoplysningerne registreres hos Faurskov og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.MøbelNord.dk er Ejer : Dorota Faurskov-Qvistorff

Indehaver af Faurskov.

Som registreret hos Faurskov , har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: dorota.mobelnord@gmail.com 

Samtykke til nyhedsmails kan til enhver tid trækkes tilbage.

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte på mail:

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.01.2022

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR 

Til: 

Mobelnord.dk

Telefon: +45 50 99 02 46

E-mail: 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)