Plankebord ben guide

Vælg de rigtige bordben til dit plankebord

Hos MøbelNord kan du helt selv vælge de bordben, som du ønsker, til vores udvalgte plankeborde. 

De plankeborde som du frit kan vælge bordben til er: Nordplank - Egetræ OlieretNordplank - Egetræ Hvid OlieretNordplank - Lyon Egetræ LigekantNordplank - Wave Egetræ Olieret, og Nordplank - Wave Hvidolieret.

På disse udvalgte plankeborde, kan du vælge mellem hele 9 forskellige ben, hvilket sikrer at du får nøjagtigt det bord du ønsker. Både kvalitetsmæssig, men samtidig også designmæssig.

Når du skal vælge bordben til dit plankebord, så er det vigtigt at vælge de bordben som netop passer bedst til dig. Både design mæssig, men også på den praktiske front. Hvis dit plankebord bliver helt fyldt, så er det også vigtigt at dine bordben ikke blokere for muligheden for at kunne sidde for bordenderne.

Der er billeder af alle de 9 forskellige bordben, som du kan vælge i mellem, i toppen af dette indlæg, hvor der samtidig også står navne på de forskellige ben, så du hurtigt og nemt kan danne dig en idé om hvilke bordben du er ude efter.

Interessen for plankeborde er stadigvæk stigende, og det samme er mængden af virksomheder som sælger plankeborde også voldsomt stigende, dog ser man oftest at disse virksomheder vælger at sælge plankeborde hvor man ikke selv har mulighed for at have indflydelse på sit bord. Det er noget, som vi synes er utrolig vigtigt. Et plankebord skal udstråle din personlighed, og netop derfor er det nødvendigt at du selv kan vælge bordbenene til dit plankebord.

Bordben er ikke længere noget, som bare holder dit bord oppe. Bordben er noget som er et yderst vigtigt finish til dit plankebord, ikke bare fordi det udstråler design, og personlighed, men samtidig også noget der kan ændre et hel plankebord's design. Derfor er det utrolig vigtigt at du tænker dig godt om, og vælger det rigtige bordben til dit plankebord.

Alle vores bordben er lavet i metal, for at sikrer længst mulig holdbarhed, styrke og kvalitet. Hos MøbelNord går vi mindst ligeså meget op i kvalitet og holdbarhed, som vi går op i design, og i vores verden, så er det to ting som bør følges ad, uanset hvad.